Σφίγγω τα δόντια και συνεχίζω…

Είναι πάντοτε παρήγορο να βλέπεις τα μέλη μιας οικογένειας να προσπαθύν και να ξεπερνούν τον πόνο τους! Μία είδηση που αφορά την εκπαίδευτική δραστηριότητα της 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών (ΤΑΞ Π/Ν) στον Βόλο. Δεν είναι τόσο σημαντική από άποψη εκπαιδευτικού αντικειμένου αλλά από άποψη ηθικού…

Είναι πάντοτε παρήγορο και συνάμα ελπιδοφόρο να βλέπεις τα μέλη μιας οικογένειας, παρά τον πόνο τους να δίνουν το μήνυμα ότι η ζωή τραβά την ανηφόρα! Και με το ίδιο πείσμα, φρόνημα και υψηλό ηθικό, να αναλαμβάνουν όπλα και δράση.

Χθες, 22 Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά μετά το θανατηφόρο ατύχημα στις 7 Οκτωβρίου 2014, η 32 ΤΑΞ Π/Ν πραγματοποίησε πραγματοποιήθηκαν βολές όλμων 81mm και με αυτοκινούμενους όλμους επί οχημάτων Μ106. Χωρίς καν να έχει συμπληρωθεί ένα ημερολογιακό έτος από τότε που χάθηκαν οι 3 πεζοναύτες και τραυματίστηκε σοβαρά ένας ακόμη αξιωματικός, η ταξιαρχία μπόρεσε να εκτελέσει ξανά βολές όλμων, συνεχίζοντας αθόρυβα και άοκνα το έργο της.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη ευχόμαστε σε όλους τους άνδρες της 32 ΤΑΞ Π/Ν και της οικογένειας των Ενόπλων Δυνάμεων εν γένει!

Σχολιάστε

Filed under Πεσόντες, Strategic thinking

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s