About the Author

Είμαι ο Νίκος Γ.

Γεννήθηκα στην Κρήτη το 500π.Χ. Οι γονείς μου μου έδωσαν το όνομα Ιδομενέας. Φύγαμε από το νησί όταν ήμουν 10 χρονών αγόρι και εγκατασταθήκαμε στη Λακωνία. Εκπαιδεύτηκα βάσει Σπαρτιατικού νόμου και ήμουν ένας από τους 300 που πολέμησαν και σκοτώθηκαν στις Θερμοπύλες. Μόνο που εγώ χωρίς να το γνωρίζω, διέφερα. Αφού περιπλανήθηκα μία εβδομάδα χωρίς να γνωρίζω τι μου συμβαίνει, με περισυνέλλεξε ένας Κένταυρος- εγγονός του Χείροντα και Αθάνατος όπως όλοι οι Κένταυροι- και μου δίδαξε τα βασικά που χρειαζόμουν για να πορευθώ από κει και πέρα. Και το βασικότερο από όλα αυτά, ότι δεν μπορώ να πεθάνω αν δεν μου πάρει κάποιος το κεφάλι. Όλα αυτά τα χρόνια, υπήρξα πολεμιστής, ταξιδιώτης, εξερευνητής, εραστής, εργάτης, κουβαλητής. Υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμένα. Κάποιοι καλοί, κάποιοι κακοί. Και ήρθε πλέον ο καιρός, εκμεταλλευόμενος τη σύγχρονη- με τα τωρινά δεδομένα- τεχνολογία, να μοιραστώ τη γνώση που μαζεύω τόσον καιρό.
Εγώ έχω την κατάρα, αυτήν που εσείς ονομάζετε πολυτέλεια, να μην ξεχνώ. Και θέλω να σας κάνω να θυμηθείτε γεγονότα και ανθρώπους που επιλέξατε να μη θυμάστε. Και με τις αναμνήσεις που θα γίνουν εκ νέου κτήση μας, να ταξιδέψουμε παρέα, προς την αθανασία.

Αν και επιθυμώ να διατηρήσω τη συγγραφή των άρθρων σε πολύ προσωπικό επίπεδο, θα είμαι πολύ ευτυχής αν κάποιος φίλος ή φίλη επιθυμεί κείμενό του, σχετικό με τη θεματολογία του ιστολογίου να δημοσιευθεί εδώ. Θα υπάρχει ασφαλώς ένας έλεγχος αλλά σε καμία περίπτωση λογοκρισία ή τροποποίηση ή αλλοίωση του νοήματος και της ουσίας του κειμένου. Όλα τα άρθρα τα οποία θα αποτελούν συνδρομή από φίλους, θα είναι ενυπόγραφα και το όνομα του συγγραφέα, ευδιάκριτο, ευανάγνωστο και άμεσα διαθέσιμο στο αναγνωστικό κοινό. Άρθρα τα οποία δε φέρουν το όνομα του συγγραφέα στην πρώτη γραμμή του κειμένου, είναι δικής μου συγγραφής (και ευελπιστώ να παραμείνουν η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του ιστολογίου- αλλιώς θα σημαίνει ότι έχω μάλλον στερέψει από ιδέες και αυτό δεν είναι ποτέ καλό σημάδι!).

Άρθρα φίλων, δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη του ιστολογίου ή τη δική μου προσωπική άποψη. Παρ’ όλα αυτά, κι ενώ το κάθε άρθρο αποτελεί πνευματική εργασία και άρα, ιδιοκτησία του δημιουργού ή των δημιουργών του, ως αναμεταδότης, οφείλω να ελέγχω την ακρίβεια και την ουσία όσων αναπαράγω στο παρόν ιστολόγιο.

Καλό μας ταξίδι!

3 responses to “About the Author

  1. Παράθεμα: Παραβιάσεις Εθνικού Εναερίου Χώρου & Παραβάσεις Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας – Ορισμοί « ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

  2. Παράθεμα: Παραβιάσεις Εθνικού Εναερίου Χώρου & Παραβάσεις Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας – Ορισμοί | ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s