Ημέρα τιμής και θύμησης για τον υποσμηναγό Κωστολάμπρο Γεώργιο της 335ΜΔΒ η σημερινή, ο οποίος σαν σήμερα 18/1/1968 έδωσε τη ζωή του για την Πατρίδα.
Έγινε κι εκείνος ένας από τους αγγέλους που πήραν μαζί τους στο Άπειρο οι διαβόητοι Αστρομαχητές όταν το F-104 του οποίου ήταν χειριστής κατέπεσε στο παλιό πεδίο βολής του Μαραθώνα, λόγω απώλειας στήριξης.
Καλό και ασφαλές ταξίδι στο Απέραντο κύριε υποσμηναγέ!
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
Παράθεμα: Πόσο άραγε απέχουν τα βουνά από τα άστρα;(18 Ιαν. 1968) « ΑΒΕΡΩΦ
ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΗΝΑΓΟ ΠΛΕΥΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝ. ΠΟΥ ΤΗΝ 13/12/1967 ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΤΟ GOLF STREAM S/N 120 ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ Α/ΦΗ F-104.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
O ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΑ. Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ.ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 335 Μ ΤΗΣ 114 Π Μ ΤΑΝΑΓΡΑ
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Κε. Σαρρόπουλε καλημέρα σας.
Από κάποιο μπέρδεμα κατά τη συγγραφή δύο αρθρων για πεσόντες με F-104, μπλέχτηκαν οι ιστορίες… Το λάθος βαρύνει ολότελα τον συγγραφέα- δηλαδή εμένα- και σας ευχαριστώ πολύ που το σημειώσατε!
Σας υπόσχομαι περισσότερη προσοχή από δω και μπρος.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Παράθεμα: Λάκωνες πεσόντες αεροπόροι | covert angels