Σώοι οι δύο χειριστές του Canadair στη Λακωνία!

Φωτογραφία του Μάκη Γαλιατσάτου στο airliners.net

Φωτογραφία του Μάκη Γαλιατσάτου στο airliners.net που απεικονίζει Cl-215 (αρ. 1041) όμοιο με αυτό που κατέπεσε στη Νεάπολη, δεν είναι όμως το ίδιο α/φος καθώς αυτό που έπεσε είναι το 1070

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΑ, το διμελές πλήρωμα του Canadair CL-215 το οποίο επιχειρούσε στην Νεάπολη Λακωνίας συμμετέχοντας στην κατάσβεση δασικής πυρκαϊάς είναι σώο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΑ, το διμελές πλήρωμα του Canadair CL-215 το οποίο επιχειρούσε στην Νεάπολη Λακωνίας συμμετέχοντας στην κατάσβεση δασικής πυρκαϊάς είναι σώο.

Αν και το ΓΕΑ δεν έχει προβεί σε ανακοίνωση περισσότερων λεπτομερειών, πληροφορίες θέλουν οι χειριστές να έχουν μεταφερθεί με C-130 της ΠΑ στην Αθήνα. Φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος δείχνουν πως το αεροσκάφος που έπεσε ήταν αυτό με τον αριθμό νηολογίου 1070.

Έμπειροι χειριστές και οι δύο σμηναγοί που αποτελούσαν το πλήρωμα, κατάφεραν και εκτέλεσαν αναγκαστική προσγείωση σε πολύ δύσκολο έδαφος, σε δασώδη περιοχή. Εύγε! Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά για το ιστολόγιο να συγχαίρουμε πιλότους που μπορούν να απομακρυνθούν από μία αναγκαστική προσγείωση. Και ασφαλώς, προτιμούμε πάντα να μπορούμε να συγχαίρουμε τους ίδιους για τις ενέργειές τους, παρά τους συγγενείς αυτών για τη θυσία τους!

cl215byathanasiadis

3 Σχόλια

Filed under Αεροπορία

3 responses to “Σώοι οι δύο χειριστές του Canadair στη Λακωνία!

  1. Παράθεμα: Σμηναγοί Λύτρας και Τσάμης το πλήρωμα του Canadair στη Λακωνία | covert angels

  2. Παράθεμα: Το CL-415 που έπεσε στις φλόγες της Εύβοιας! | covert angels

  3. Παράθεμα: Το CL-415 στις «φλόγες» της Εύβοιας! (23 Ιουλίου 2007) « ΑΒΕΡΩΦ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s