Η Χρυσή Αυγή του Αρκτουρου

Απόψε θα είμαι σύντομος γιατί νομίζω δε χρειάζονται πολλά λόγια.

Ο Αρκτουρός επέστρεψε τη δωρέα των 5000€ που είχε κάνει η Χ.Α. Και πολύ καλά έκανε για μένα!

Είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ότι «…οι Λύκοι και οι Αρκούδες απέκτησαν πολιτικές πεποιθήσεις…»

Αυτό και μόνο, δείχνει πόσο για τα μάτια του κόσμου και πόσο δημαγωγοί επεχείρησαν να κάνουν το κόμμα τους τα κεφάλια της Χρυσής Αυγής. Δείχνει- κατ’ εμέ πάντα- πως αν «τους καθόταν» αυτή η κίνηση, θα την εκμεταλλεύονταν πολιτικά με τον πιο φαμφαρώδη τρόπο! Από πότε μία παράταξη που δε νοιάζεται για το περιβάλλον και τους ανθρώπους που το αποτελούν, νοιάζεται για τους λύκους και τις αρκούδες; Άσχετα αν έχουν πολιτικές πεποιθήσεις ή όχι.

Ο Αρκτουρός επέστρεψε τη δωρέα των 5000€ που είχε κάνει η Χ.Α. Και πολύ καλά έκανε για μένα! Όπως θα έπρεπε να επιστρέφει ΚΑΘΕ δωρεά από ΚΑΘΕ κόμμα, ανεξαρτήτως χρωματικής τοποθέτησης ή ποσού! Γιατί τα κόμματα, ανεξαρτήτως χρώματος, έχουν αρκετά ζώα στις τάξεις τους ώστε να προλαβαίνουν να ασχοληθούν με τα πραγματικά νοήμονα ζώα που έχουν ανάγκη.

Αλήθεια όμως, αν τη δωρεά την έκανε το ΚΚΕ θα την επέστρεφε; Αυτό το ερώτημα βέβαια, θα μείνει καιρό αναπάντητο γιατί οι αρκούδες και οι λύκοι δεν κάνουν απεργίες και παράνομες καταλήψεις χώρων εργασίας ώστε να τους βοηθήσει το ΚΚΕ και το εκτελεστικό του όργανο που ακούει στο όνομα ΠΑΜΕ.

Καληνύχτα και ακόμη μία φορά θα σας προτρέψω, είτε συμφωνείτε, είτε διαφωνείτε μαζί μου να… use your head. Για μένα, αυτό είναι πρόοδος, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Σχολιάστε

Filed under Random thoughts, Thoughts

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s