Των ερπετών οι κυνηγοί, των αγγέλων οι ιππότες…

Ληνός, Τουμπακάρης, Avro Anson

Έλληνες, ξυπνήστε! Ξυπνήστε και δείτε τι γίνεται! Κοιτάξτε γύρω σας και πείτε μου, αν μπορείτε, ότι δε βλέπετε την ιστορία να επαναλαμβάνεται! Έχουμε μπει σε πόλεμο. Καιρό τώρα ήμασταν σε πόλεμο αλλά ακήρυχτο και με άλλο κράτος. Και σήμερα ειδικά, πρέπει να το βλέπετε και να θυμάστε. Σήμερα πρέπει όλοι να θυμόμαστε! Γιατί σαν σήμερα 9/2, πριν 72 χρόνια έπεσαν εν ώρα καθήκοντος δύο λεβέντες της 13ης ΜΝΣ…

Σαν σήμερα, το Avro Anson Mk I που πετούσαν ο Σμηναγός Τουμπακάρης Νικόλαος και ο Υποσμηναγός Λινός Παντελής, κατέπεσε στο ανταριασμένο Κρητικό Πέλαγος και βύθισε στην Αιωνιότητα δύο πολεμιστές της Πολεμικής Αεροπορίας. Και γιατί πρέπει λοιπόν, να θυμόμαστε ειδικά σήμερα; Διότι οι δύο αυτοί ιπτάμενοι, εκτελούσαν αποστολή ανθυποβρυχιακής έρευνας. Τα Avro Anson ήταν τα Orion της εποχής εκείνης. Οι πρόγονοι των Albatross. Τα πληρώματά τους εκείνοι που κυνηγούσαν τους σιωπηλούς κυνηγούς της θάλασσας.

Το ίδιο γένος αλλά διαφορετικής ράτσας, σιωπηλούς κυνηγούς που σήμερα τα κανάλια και οι στοές της κοινωνίας, έχουν υπό μηχανική υποστήριξη και εμείς οι υπόλοιποι, επιτρέπουμε να ζουν, να λένε και να παίρνουν αποφάσεις.

Ξυπνήστε Έλληνες! Ο Τουμπακάρης και ο Λινός έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα και το μέλλον Αυτής κυνηγώντας ύπουλους εχθρούς. Αθόρυβα ερπετά της θάλασσας που εν καιρώ «ειρήνης» τορπιλίζουν την ευημερία του κόσμου, τη συνύπαρξη των εθνών, τη θρησκευτική κατάνυξη.

Ας κρατήσουμε κάποια άξια πρότυπα στις καρδιές μας. Ας γίνουν αυτοί το παράδειγμά μας. Ας εξουδετερώσουμε κι εμείς τα ερπετά που με τις δίχαλες γλώσσες τους προδίδουν την υπερήφανη χώρα που έδωσε τα πάντα στον δυτικό πολιτισμό και τώρα, αντί να τα ζητούν πίσω, απεμπολούν ό, τι έχει απομείνει!

Σμηναγέ Τουμπακάρη Νικόλαε! Υποσμηναγέ Λινέ Παντελή! Συγκεκαλυμμένοι άγγελοι, ιπτάμενοι ερπετοκτόνοι!

Δε σας ξεχνάμε! Είστε ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ!

1 σχόλιο

Filed under Αεροπορία, Πεσόντες

One response to “Των ερπετών οι κυνηγοί, των αγγέλων οι ιππότες…

  1. Παράθεμα: Ο τρίτος πεσών αεροπόρος σαν σήμερα 9/2… | covert angels

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s